Erste Asset Management - Romania Investeste

INFO ERSTE AM

Erste AM

Erste AM administrează un capital de aproximativ 7 miliarde de lei, în fonduri de investiţii deschise oricărei persoane. Echipa Erste AM, compusă exclusiv din experți români de anvergură, este membră Erste Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est. Având o experiență îndelungată în administrarea fondurilor la o scară globală, Erste AM a devenit în doar câțiva ani lider pe piața Fondurilor Deschise de investiții din România și a câștigat încrederea celui mai mare număr de investitori români.
Poți vedea oricând cotaţiile și randamentele fondurilor administrate de Erste AM la https://www.erste-am.ro/ro/informatii-investitori/fondurile-noastre/publicatii-obligatorii.
Erste AM este partener de cursă lungă al Fundatiei Romanian Business Leaders, partener al Editurii Publica în cadrul proiectelor „Cărţi mici, profituri mari”, „Co-Lecţia de Ştiintă”, „Victoria Books”, partener – fondator al site-ului de sport creat pentru viitor Lead.ro şi susţinător al tenisului.
Poţi afla mai multe detalii despre noi pe paginile de Facebook Erste Asset Management Romania şi România Investeşte.


Echipa Erste AM

Mihnea Bărbulescu

Eduard Inizian

Oana Popescu

Mihaela Frunză

Alina Topală

Loredana Lungu

Monica Croitoru

TOP