Fondurile de investiție - Instrumente Simulare - Romania Investeste
Pasul I

Pasul I - Alege fondul și perioada

Dacă întâmpini probleme în găsirea unui fond de investiții potrivit, poți accesa lista ce conține cotațiile fondurilor pentru mai multe detalii.

Cotațiile Fondurilor
Fondul I

Alege Moneda în care dorești să investești:

Alege Fondul în care dorești să investești:

Alege Perioada pe care dorești să investești:

Data început: Data sfârșit:
ATENȚIE:
Acest instrument prezintă perioada anterioară a evoluției fondului de investiții selectat și nu prezintă o simulare viitoare a performanței acestuia. Perioada pe care o poți selecta este istorică și prezintă doar performanțe anterioare ale fondului. Performanțele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.

Alege Suma pe care dorești să o investești:

TOTAL INVESTIȚIE: 0


Loading...

Se trimit informațiile

Adaugă un fond nou

SUMA TOTALĂ NECESARĂ PENTRU INVESTIȚIE

0 EURO

0 RON

INVESTESTE ACUM!
Disclaimer

Acesta este un material publicitar. Performanţele anterioare ale fondului nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI), înainte de a investi în acest fond! Prospectele de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI) sunt disponibile în limba română şi în limba engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române SA şi de la sediul SAI Erste Asset Management SA. SAI Erste Asset Management SA, Decizia CNVM nr. 98/2009, nr. Reg. ASF PJR05SAIR400028, Bld. Aviatorilor, nr. 92, sector 1, Bucureşti

TOP